Bozita kawałki mięsa w galaretce z wątróbką kurczaka

Kawałki w galaretce Bozita o smaku wątróbki drobiowej to smaczna mokra karma dla kotów oparta na surowcach jakości. Duża zawartość mięsa i mała ilość tłuszczu oraz naturalnie zbilansowana zawartość witamin i składników mineralnych.

BIAŁKO 7,5%, ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU 5%
  • Karma bezzbożowa
  • Kurczak

Pełnoporcjowa mokra karma dla kotów, która charakteryzuje się wysoką zawartością mięsa (93% mięsa w każdym kawałku), co zapewnia jej lekkostrawność oraz naturalne proporcje witamin i minerałów. Dzięki wysokiej zawartości świeżej wątóbki drobiowej jest lekkostrawna i bardzo aromatyczna. Ta mokra karma jest naturalnie niskotłuszczowa. Ponadto zawiera również MacroGard®, naturalny β-glukan, który wzmacnia system immunologiczny kota.

Bez sproszkowanego mięsa, glutenu, cukru, sztucznych barwników, środków smakowych i konserwantów.

Surowce mięsne to regionalne produkty ze Szwecji.

Dostępne opakowania: 370 g

Ingredients

Skład:

Kurczak (w tym 10% wątróbek kurzych w kawałku), wieprzowina, węglan wapnia, drożdże (β-1,3/1,6-glukany 0,01%).

Substancje dodatkowe w 1 kg karmy:

Dodatki odżywcze: Witamina A 2000IE, witamina D3 200IE, witamina E (octan all-rac-α tokoferylu) 12 mg, tauryna 700 mg, siarczan miedzi(II), pentahydrat 7,5 mg; tlenek manganu(II)/tlenek manganu(III) 2 mg; siarczan cynku, monohydrat 36 mg; jodan wapnia, bezwodny 1 mg. Dodatki techniczne: Guma kasja 1180 mg.

Skład analityczny:

Białko 7,5%, tłuszcz 5%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy (minerały) 2% (w tym wapń 0,35%, fosfor 0,3%, magnez 0,02%), wilgotnosc 83%.

Feeding guide

Ciężar ciała kota (kg) Dzienna porcja (g)
1 75
2 150
3 230
4 300
5 380
6 455
7 530

Proszę zwrócić uwagę, że są to jedynie wskazówki. Rzeczywiste zapotrzebowanie może zależeć od konkretnego zwierzęcia. Proszę dostosować wielkość porcji do poziomu aktywności kota.

Informacja na temat zastosowania: Pełnowartościowa karma dla kotów. Gotowa do podania.

Sposób przechowywania: Po otwarciu niewykorzystaną porcję przechowywać w lodówce (w temp. maks. +8°C) i wykorzystać w ciągu 2 dni.